parallax background

SchoolMind je napredna aplikacija koja se koristi u našoj školi kako bi olakšala i poboljšala komunikaciju između nastavnika, učenika i roditelja. S ciljem da naša škola bude što bolja i modernija, SchoolMind nam omogućava da se prilagodimo potrebama naših korisnika i da im ponudimo sveobuhvatno rješenje za upravljanje nastavnim programom.

Aplikacija omogućava učenicima da pristupe svojim ocjenama, zadacima i rasporedu časova iz udobnosti svog doma. Uz to, SchoolMind omogućava roditeljima da se informišu o napretku svog djeteta i ostvarenim rezultatima.

Nastavnici mogu lahko dijeliti informacije s učenicima i roditeljima putem aplikacije, uključujući planove lekcija, obavijesti o izostancima, domaće zadatke i raspored testova.

Svi važni podaci o učenicima pohranjuju se na jednom mjestu, čime se smanjuje vrijeme i napor potreban za administraciju i povećava učinkovitost naše škole. 

 
schoolmind_phone_mockup_small
parallax background

SOFTVER ZA
UPRAVLJANJE ŠKOLSKIM
PROCESIMA

 

Provjerite ocjene Vašeg djeteta, pratite izostanke, zadaće, ne zaboravite kada je sljedeći test i još mnogo toga putem SchoolMind desktop i mobilne aplikacije.

SCHOOLMIND KARAKTERISTIKE

Namjenska aplikacija

SchoolMind nudi posebnu aplikaciju za učenike, roditelje i nastavnike, a svaka od njih ima jedinstvene funkcije korisne za korisnika i dostupne su za Android i iOS.

Dnevni raspored

Dnevni raspored časova i zvona možete vidjeti na početnoj stranici. Predmeti su dizajnirani sa prikazom u bojama i lahko se razlikuju jedni od drugih.

Ocjene

Učenici, nastavnici i roditelji mogu vidjeti ocjene iz svih predmeta i ukupni uspjeh u jednostavnom i grafički prilagođenom okruženju.

Izostanci

U sklopu aplikacije, moguće je vidjeti datume i časove kada dijete nije prisustvovalo redovnoj nastavi.

 

Vladanje

Aplikacija omogućava praćenje ponašanja i vladanja učenika. Također, učenici putem aplikacije imaju mogućnost skupljati dodatne bodove.

Domaća zadaća

Lakše organizovanje obaveza omogućava jednostavan sistem koji objašnjava metodu, datum i sadržaj zadataka.

Poruke

Učenici i roditelji mogu stupiti u kontakt sa nastavnicima putem sistema internih poruka.