Naša škola nudi usluge produženog boravka koje su uključene u cijenu školarine. Produženi boravak se realizira u periodu od 15h (završetka redovne nastave) do 17 sati. 

U tom periodu učenici imaju priliku da učestvuju u raznim aktivnostima koje su pažljivo osmišljene kako bi im pružili zanimljiv i edukativan sadržaj.

Produženi boravak u našoj školi je savršena prilika za učenike da steknu nove vještine, poboljšaju svoje akademske rezultate i stvore nova prijateljstva.

Usluga produženog boravka pruža roditeljima mir i sigurnost jer im omogućuje da svoje dijete nakon nastave ostave u sigurnim rukama kvalificiranih učitelja.

IZRADA ZADAĆE

 

Jedna od najvažnijih aktivnosti tokom produženog boravka je izrada domaće zadaće. Djeca će u grupama sa svojim prijateljima uraditi zadaću a sve to vrijeme biti pod nadzorom nastavnika.

 

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI

Richmond Park osnovna škola nudi i razne vannastavne aktivnosti koje će vašem djetetu pružiti priliku da se zabavi i upozna nove prijatelje.

U suradnji sa sportskim klubovima koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa djecom i mladima, organiziramo aktivnosti kao što su košarka, odbojka, gimnastika, karate i taekwondo.

Učenici naše škole ostvaruju popust na mjesečnu članarinu za ove aktivnosti.