O nama – RP Primary Sarajevo

O nama

parallax background

DOBRODOŠLI U
RICHMOND PARK INTERNATIONAL PRIMARY SCHOOL

U Richmond Park International Primary School Sarajevo, vjerujemo da učenici mogu dostići puni potencijal jedino ako se osjećaju sretno, sigurno i zaštićeno. Stoga, naša škola funkcionira kao proširena porodica i osigurava da Vaše dijete dobije odgoj, podršku i obrazovanje kako bi ispunilo svoje potencijale i Vaša očekivanja. Richmond Park International Primary School Sarajevo dijeli zajedničke vrijednosti Richmond Park principa.

Mi smo najveća i najstarija privatna osnovna škola u Bosni i Hercegovini, a jedna smo od nekolicine obrazovnih ustanova koja nudi nacionalni nastavni plan i program koji se izučava na engleskom jeziku. Našim učenicima pružamo mogućnost stjecanja međunarodno priznatih certifikata engleskog jezika, izdatih od strane British Council-a i Cambridge univerziteta. Ponosimo se kvalitetom našeg obrazovnog procesa i želimo da naši učenici uspješno savladaju engleski jezik.

S više od 550 učenika, koji trenutno pohađaju našu školu, vjerujemo da Richmond Park International Primary School Sarajevo pruža mladim ljudima najbolji početak za svijetlu budućnost.

12

Obrazovnih institucija

456

Zaposlenih

3580

Učenika i studenata

280

Medalja sa međunarodnih takmičenja

parallax background

NAŠA VIZIJA

RPS PRINCIPI

icon_eng

Engleski jezik

Većina nastave izvodi se na engleskom jeziku s ciljem usavršavanja engleskog jezika za sve učenike.
icon_support

Podrška

Njegujemo sigurno i zdravo okruženje za kompletan razvoj djeteta, gdje je pružen najbolji mogući odgoj i podrška.
icon_curriculum

Nastavni plan

Stavljamo akcenat na raznolikost gradiva kako bismo podstakli znatiželju kod učenika.
icon_personality

Karakter

Razvijamo samostalne i izdržljive individue, pune samopouzdanja, koje poštuju druge i imaju istinski osjećaj za odgovornost prema zajednici.

icon_skills

Vještine

Podstičemo znatiželjne mislioce koji vole učenje i stjecanje novih vještina i koji će se moći brzo prilagoditi budućnosti koja se brzo mijenja.
icon_activities

Vannastavne aktivnosti

Vjerujemo da se timski rad, ustrajnost, napredovanje, fokusiranost i disciplina mogu razviti kroz muziku, sport, umjetnost, aktivnostima na otvorenom i izlete.
icon_staff

Osoblje

Naš cilj je privući najbolje osoblje za rad u našim obrazovnim ustanovama, te pružiti osoblju obuku i podršku, kako bismo omogućili razvijanje prakse, metoda obrazovanja u Richmond Park Schools.
icon_opportunities

Izvrsne prilike za dalje

Učenici uspješno završavaju naše škole s izvanrednim mogućnostima za dalje usavršavanje.